Faceți căutări pe acest blog

duminică, 13 februarie 2011

Ziua Îndrăgostiţilor la Botoşani

La Botoşani e forfotă mare, spiritul Valentine’s Day ne înconjoară: toată lumea caută un cadou pentru persoana iubită. Începând cu îndrăgostiţii de 16 ani, până la cei de 60+, preocuparea comună a zilei este găsirea unui cadou potrivit pentru persoana dragă.

Dar oare ce putem cumpăra? Nefiind un oraş foarte mare, Botoşaniul oferă îndrăgostiţilor o gamă limitată de produse specifice Valentine’s Day. Începând cu micile daruri personalizate, o cană, un puzzle, sau chiar un tricou cu o poză memorabilă a cuplului, până la lumânări, trandafiri şi o cină romantică într-un loc select, botoşănenii speră să-şi încânte perechea.
Dacă vă simţiţi în stare să infruntati vântul şi vreţi să vă declaraţi iubirea în public, începând cu 11 februarie, Primăria Botoşani a demarat un concurs la Patinoarul Sălii Polivalente. Jocuri interactive cu desene pe gheaţă, declaraţii, dansuri pe patine, şi oficierea unor căsătorii simbolice, au fost însă distruse de vremea nefavorabilă. Castigatorul va fi anuntat duminica seara!
Happy Valentine’s Day pentru toţi îndrăgostiţii botoşăneni!
Mădălina Iacob

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu